Emäksinen suola

Emäksinen kehonhoito tarkoittaa parempaa puhtautta ja nopeampaa ihon uusiutumista.

Emäksinen kylpysuola

Kylpysuola on luonnontuote, joka sisältää merisuolaa ja luonnon kivennäisaineita. Siitä tehdään emäskylpyjä, ja sitä voi käyttää päivittäiseen kasvojen ja kehon puhdistukseen. Iho kastellaan ja emäksistä kylpysuolaa hierotaan ihon pintaan, se sulaa täydellisesti ja jättää iholle ihanan pinnan. Kylpysuolaa voi sekoittaa myös emäksisen puhdistusmaidon joukkoon ja puhdistaa kasvot tällä seoksella. Likainen ilma, meikit ja muu kosmetiikka sisältävät happoja, joita emäksinen puhdistus poistaa tehokkaasti. Emäksiset tuotteet hoitavat ja puhdistavat erittäin hellävaraisesti, joten ne soveltuvat herkillekin ihoille

Emäksinen kylpy

Emäksiset kylvyt ovat erittäin tehokkaita kehon puhdistajia. Ne auttavat kaikenlaisissa iho-ongelmissa, kuivan tai rasvaisen ihon hoidossa, allergioissa ja ihon paranemisprosesseissa. Kylpysuola on luonnontuote, joka sisältää merisuolaa ja luonnon kivennäisaineita. Tällä seoksella saadaan vedestä pH 8.0-8.5, mikä on ihanteellisin arvo kuonan irrottamiseen. Emäskylvyssä, osmoosin vaikutuksesta (kun happo ja emäs kohtaavat, ne neutraloivat toisensa) ihon yläkerroksissa ja ihonalaiskudoksissa olevat hapot irtoavat ja poistuvat kylpyveteen ihohuokosten kautta. Talirauhasten toiminta aktivoituu, ja iho alkaa kosteuttaa itseään sisältäpäin. Iho ei rypisty eikä kuivu niin kuin esim. vaahtokylvyn aikana tapahtuu. Emäksinen puhdistuskylpy koetaan usein hyvinkin vapauttavaksi ja rentouttavaksi kokemukseksi. Se ei vaikuta ainoastaan ihoon vaan koko kehon hyvinvointiin.

Emäksinen kokovartalokylpy

Amme täytetään lämpimällä 37-38°C vedellä ja siihen lisätään, veden kovuudesta riippuen, 3-4 rkl kylpysuolaa. Kylpyveden emäspitoisuudeksi tulee pH 8.0-8.5, mikä on paras emäsarvo irrottamaan kuonaa. Kylvyn tulisi kestää vähintään 1 tunnin. Jos keho on voimakkaasti hapettunut, voi kylpeä pitempäänkin, se ole mitenkään vahingollista. Tarvittaessa voi lisätä kuumaa vettä, vilustumista tulee välttää. Noin 30 min. kuluttua on hyvä harjata kehoa sienellä tai harjalla ja toistaa tätä kylvyn aikana. Harjaaminen tehostaa pintaverenkierto sekä kuona-aineiden poistumista, myös kuollut ihosolukko irtoaa helpommin. Kylpyveden emäspitoisuuden voi mitata lakmus-liuskoilla ennen ja jälkeen kylvyn ja veden pH-arvosta voi päätellä veteen irronneiden happojen määrän. Hapoista ja kuona-aineista puhdistunut iho ei ole ryppyinen eikä kuiva, se on alkanut kosteuttaa itseään sisältäpäin. Tämän huomaa selvästi iholla helmeilevistä vesipisaroista. Kylvyn jälkeen ei oteta suihkua, iho vain kuivataan kevyesti pyyhkeellä. Puolen tunnin lepohetki kylvyn jälkeen olisi suositeltavaa. Emäksistä vartalovoidetta voi hieroa kylvyn jälkeen kehoon, se tehostaa kylvyn vaikutusta.

Onko kehosi liian hapan?

Mahdollisia oireita: päänsärky, närästys, verta vuotavat ikenet, karies, ienkato, hiustenlähtö, sienitaudit, ilmavaivat, peräpukamat, alttius allergioihin, iho-ongelmat, reuma, kihti, nivelrikko, osteoporoosi, migreeni, selluliitti, korkea verenpaine, korkea kolesteriini, verenkiertohäiriöt, suonikohjut, välilevyongelmat, lihassäryt, kolotukset, vatsa- ja suolisto-ongelmat, sappi- ja munuaiskivet, vihreä- ja harmaa kaihi, tinnitus, turvotus, apaattisuus, masennus, ärtyisyys. Kun syöt ravintopitoista ruokaa, juot riittävästi vettä päivittäin ja autat kehoa poistamaan kuonaa emäksisen kehonhoidon avulla sekä liikut kohtuullisesti, autat kehoasi voimaan hyvin.

Emäksinen suola hinnasto:

  • 1200 g 45 €
  • 600 g 29 €

organic spa kasvot2