Shellac kestolakkaus 

 

CND:n Shellac-hybridilakassa on patentoitu UV3-teknologia joka yhdistää lakan helppouden sekä geelin pysyvyyden. Keksinnön idea on lakka joka ei lohkeile, ja pysyy normaali lakkausta pidempään.Shellac levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa poistoaineella vain 5-10 minuutissa. Kynnen pintaa ei viilata missään vaiheessa,se ei siis vahingoita kynttä lainkaan.

Shellac-lakkauksen kesto on noin 2vkoa.

Hoidon kulku

Aluksi kädet desinfioidaan. Kynsille/kynsinauhoille levitetään puhdistavaa/pehmentävää geeliä jonka avulla työnnetään hieman kynsinauhoja ylöspäin. Samalla hellävaroen poistetaan mahdollisesti kynnessä kiinniolevat kynsinauhat, kynsitikut yms. Kynnet puhdistetaan, viilataan muotoon kynttä vahingoittamattomalla Kanga-viilalla ja pyyhitään.

Lakkaus tehdään ilman sekä Led-valojen avulla. Lopuksi lakkauksen pinta puhdistetaan, kynsille levitetään kynsinauhaöljy sekä käsille käsivoide. Lakkaukseen saa upeita yksityiskohtia vaikka koristefoliolla, swarowski-kristalleilla tai additives-jauheilla/glittereillä.

Shellac-lakka poistetaan liottamalla omalla poistoaineella. Hoitolasta on myös mahdollista ostaa kotiin Shellacin poistotarvike-paketti. Näin lakkauksen saa poistettua itse turvallisesti myös kotioloissa.