Syväpuhdistava kasvohoito

Syväpuhdistava luonnollinen mineraali kasvohoito - luonnollista kauneutta emäksisen kehonhoidon ansiosta. Emäksinen kehonhoito tarkoittaa parempaa puhtautta ja nopeampaa ihon uusiutumista.

Kun keho on liian hapan, seuraukset näkyvät myös iholla, esimerkiksi erilaisina iho-ongelmina. Hapot vahingoittavat myös ihon kollageenikudosten rakennetta, jolloin iho vanhenee, veltostuu ja rypistyy ennen aikojaan. Iho voi olla liian kuiva, liian rasvainen tai epäpuhdas. Siinä voi olla allergioita, sienitauteja, ärsytystä, tulehduksia. Iho menettää myös terveen värinsä ja helakkuutensa. Se on usein harmaa tai kellertävä, ihon ihohuokoset ja talirauhaset ovat tukossa.

Koska emäksiset aineet neutraloivat happoja ja auttavat niitä poistumaan ihon kautta, emäksinen ihonhoito hidastaa vanhenemisprosessia. Iho voi säilyttää nuorekkuutensa pitkään. pH-Cosmeticsin emäksiset hoitotuotteet avaavat ihohuokoset ja auttavat kehoon kerääntyneitä kuona-aineita, happoja ja myrkkyjä poistumaan niiden kautta. Ihohuokoset puhdistuvat, talirauhasten toiminta normalisoituu, ja iho alkaa kosteuttaa itse itseään. Myös kuollut ihosolukko poistuu perusteellisesti, iho voi hengittää ja hoitaa tehtäväänsä kehon erityselimenä. Syväpuhtaassa ihossa ihon omat talirauhaset toimivat ja se on sileä, pehmeä ja napakka.

Tuotteissa ei käytetä happoja. Kaikki niihin käytetyt raaka-aineet ovat puhtaita ja korkealaatuisia, siksi allergiset ja ongelmaihoiset voivat myös hoitaa niillä ihoaan. Niistä onkin saatu apua erilaisiin iho-ongelmiin kuten atooppiseen ihoon, psoriasikseen, neurodermitikseen ja akneen.

Helli ihoasi, hellit itseäsi! Ihon pH- arvo: nykyään 5.0-5.5 pH, 60-luvulla 6.0-6.2 pH.

Onko kehosi liian hapan?

Mahdollisia oireita: päänsärky, närästys, verta vuotavat ikenet, karies, ienkato, hiustenlähtö, sienitaudit, ilmavaivat, peräpukamat, alttius allergioihin, iho-ongelmat, reuma, kihti, nivelrikko, osteoporoosi, migreeni, selluliitti, korkea verenpaine, korkea kolesteriini, verenkiertohäiriöt, suonikohjut, välilevyongelmat, lihassäryt, kolotukset, vatsa- ja suolisto-ongelmat, sappi- ja munuaiskivet, vihreä- ja harmaa kaihi, tinnitus, turvotus, apaattisuus, masennus, ärtyisyys.

Kun syöt ravintopitoista ruokaa, juot riittävästi vettä päivittäin ja autat kehoa poistamaan kuonaa emäksisen kehonhoidon avulla sekä liikut kohtuullisesti, autat kehoasi voimaan hyvin.

Tuotteet ovat puhtaita

Kaikki luonnolliset uutteet on tislattu vesihöyryssä luonnonkasveista. Tuotteet eivät sisällä kemiallisia apuaineita eivätkä liuottimia. Ne eivät sisällä synteettistä kemiaa (ei aniliinia eikä sen johdannaisia) eivätkä lisäaineita (ei orgaanisia halogeeniyhdisteitä ym.)

Ei tuotteita eläinkunnasta

Kaikki raaka- ja valmistusaineet ovat peräisin elävästä kasvikunnasta. Kaikki uutteet, myös alkoholilla valmistetut, tislataan alkoholittomiksi.

Syväpuhdistava mineraalikasvohoito

Miellyttävä ja rauhoittava syväpuhdistava kasvohoito. Iho saa hellävaraisen puhdistuksen ja kauniin loisteen. Ihosta tulee pehmeä ja heleä, saa oman luonnollisen kosteutensa takaisin. Hoito auttaa ihoa tavoittamaan oikean ph-arvon.

Kasvohoitoon kuuluu: puhdistus, emäksinen kuorinta ja kevyt hieronta sekä rauhoittava ja kosteuttava mineraalinaamio. Hoito kestää n. 60 min. Tuloksen näet heti.

Syväpuhdistava kasvohoito

  • Hoidon kesto 60 min - hinta 69 €

facial2