DMK kasvohoito

DMK kasvohoito on luonnon farmakologiaan perustuva ihonhoitomenetelmä, joka pohjautuu kehon omaan entsyymi-toimintaan. Konsepti tarjoaa erilaiset kasvo- ja vartalohoidot. Voimme hoitaa kaikenlaisia iho-ongelmia kuten mm. akne, couperosa, rosacea, pigmenttihäiriöt, rypyt ja juonteet, laajentuneet ihohuokoset, veltostunut iho, arvet sekä liikakarvoitus.

DMK kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille. Ne räätälöidään yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Parhaaseen hoitotulokseen päästään sarjahoidoilla ja niihin yhdistetyillä kotihoitotuotteilla

DMK kasvohoitojen rakenne

DMK kasvohoito poistaa kuollutta ihosolukkoa, epäpuhtauksia, juonteita, värimuutoksia ja muita iho-ongelmia.  Hoidot jälleenrakentavat ihoa tarjoamalla eläville soluille proteiineja, aminohappoja ja ravinteita.Näin solut voivat elää terveinä ja säilyttää optimaalisen suorituskykynsä mahdollisimman pitkään. Tuloksena on nuorekkaan hehkeä iho. Tuotteet Suojaavat ihoa auringon haittavaikutuksilta, vapailta radikaaleilta, glykolysaatiolta ja muilta ympäristötekijöiltä, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista. DMK hoitoprotokollan kotihoitotuotteet suunnitellaan aina uhin tarpeiden ja halutun hoitotuloksen mukaisesti. Sarjahoitoja ei tehdä ellei mukaan ole suunniteltu kotihoitotuotteita. 

DMK on Sinulle joka haluat tuloksellista ihonhoitoa!

DMK kasvohoitojen hinnat

  • DMK - Entsyymihoito, hoidon kesto 90-120 min - hinta 145-200€ Erikoishoidot hinnoitellaan erikseen.

facial2