In Lei Lash Lift & Lash filler

Tahdot varmasti helposti hyvälle näyttävät ripset?

Ehkä pidennykset eivät sinulle syystä tai toisesta sopineet?

Lash lift eli ripsien kestotaivutus saa aikaan luonnollisen ripsien pidennyksen. Tämän hoidon jälkeen voit unohtaa ripsientaivuttimen käytön, ripset pysyvät kohotettuina ripsien uusiutumis- vauhdista riippuen n.4-10vkoa.

Hoidossa ripset taivutetaan sopivan kokoisen muotin päälle, levitetään vaikuttavat aineet sekä hoitoöljy. Lopuksi ripset viimeistellään kestovärjäyksellä jonka ansiosta ripsivärin käyttökään ei ole välttämätöntä. Lash filler hoidossa käytämme erityistä hoitoöljyä joka tuuheuttaa ripseä. Patentoitu tuote sisältää panthenolia,keratiinia sekä biotinoyl tripeptide -1:stä. Tämä yhdistelmä vahvistaa, korjaa,kosteuttaa ja pidentää ripseä.Lisäksi tuote edistää solujen uudistumista.

Osa tuotteista on täysin hajusteettomia, osassa mieto miellyttävä tuoksu.

In Lei- kestotaivutuksessa ripset joutuvat mahdollisimman vähälle rasitukselle, sillä taivutusaineita levitetään vain ripsen tyveen. Tällä tavoin myös pidetään huolta ettei ripsistä tule ns. ylitaipuneet. Muotit valitaan oman ripsen pituuden sekä toivotun tuloksen mukaisesti. In Lei lash lift muotit ovat valmistettu Platinic siliconista, tästä samasta materiaalista valmistetaan mm vauvojen purulelut. Muotit kestävät todella korkean lämpötilan sterilisointia varten. Ohuet ja kevyet muotit mahdollistavat entistä tasaisemman taivutuksen.

Kotihoito-ohjeista tärkein on huomioida, että hoidon jälkeen ripsiä ei tule kastella 48 tuntiin. Tarkemmat kotihoito-ohjeet saat mukaasi hoidon jälkeen. Kotihoitotuotteena on todella tärkeää kuitenkin käyttää hoitavaa seerumia, koska käsitelty ripsi on kuten käsitelty hius joka vaatii kosteutta. Hoitotuotteen saat kätevästi Darinasta.

In Lei- tuotteet ovat saatavilla vain sertifioiduille tekijöille. Sarjaan kuuluu myös hoitavat ja intensiiviset kestovärit. Käytämme vain 1,5% hapetetta, joten koostumus on hyvin hellävarainen.

Tule ja ihastu!

Lash Lift hinnat

  • In Lei Lashlift 70 €,  In Lei lashlift+lash filler 80€
  • Kosteuttava seerumi kotihoitoon 35 €

bella tyvikohotus2