Voice Massage

Voice Massage -terapia on hengitykseen, äänentuottoon, kielen liikkeisiin sekä purentaan osallistuvien lihasryhmien käsittelyä klassisen hieronnan ottein. Sen tärkein tehtävä on rentouttaa lihaksia jotta voidaan säilyttää lihasten toiminnallinen tasapaino koko ylävartalon alueella. Lisänä käytetään hengitysharjoituksia ja venytysliikkeitä.

Kehotuntemus ja mielen rentoutuminen luo tasapainoisen perustan äänenkäytölle. Ääniammattilaisten (laulajat, näyttelijät, opettajat, papit....) lisäksi Voice massage parantaa myös astmaatikkojen ja allergikkojen hengitysfunktiota, poistaa purentalihasten toimintahäiriön aiheuttamia jännitystiloja leukojen alueella sekä saattaa antaa helpotusta toimisto- ja päätetyöntekijöiden kiputiloihin. Voice massagesta voi olla apua myös eri lajien urheilijoille parantamalla hengitysfunktiota. Toki klassisen hieronnan tavoin Voice massagesta voi löytyä apua myös psyykkisiin vaivoihin kuten esim. ärtyneisyys ja unihäiriöt.

Voice Massage -terapian on kehittänyt kuopiolainen hieroja Leena Koskinen. Hoitomuotoa kehitettiin 1980-luvulta lähtien ja aluksi ajatuksena oli helpottaa monia vaivaavien niska- ja hartiaseudun kiputiloja. Kuitenkin ajan kuluessa mm. foniatrien, puheterapeuttien, laulunopettajien ja purentafysiologiaan perehtyneiden hammaslääkärien kanssa tehdyn yhteistyön sekä asiakkailta saadun palautteen myötä muovautui uusi, kokonaisvaltaisempi hoitomuoto, Voice massage.

Voice Massage on hierontahoito, jota voi antaa ainoastaan koulutetut Voice Massage -terapeutit. Se ei ole fysioterapiaa eikä puhe- tai ääniterapiaa. Sitä ei korvata sairausvakuutuksesta.

Hierojalle hakeutuvat muutkin kuin urheilijat tai lihasjännityksestä kärsivät asiakkaat. Monet hakevat hieronnasta rentoutumista kiireen keskellä, puhekaveria tai ystävää, jolla on aikaa kuunnella. Myös toisen ihmisen kosketuksen tunteminen on monille yksinäisille syy tulla hierontaan. Usein ihmiset eivät varmasti mieti hierontaan hakeutumisen syitä.

Voice Massage

  • Voice Massage: Hoidon kesto 60 - 90 min - hinta 80 €
  • Purennan erikoishoito: Hoidon kesto 45 min - hinta 65 €

massage2