Intialainen päähieronta

Hoitomuotona Suomeen vasta vuonna 1999 saapunut Intialainen päähieronta on alunperin osa ayurvedista perinnettä, jota on harjoitettu Intiassa jo yli 5000 vuotta. Eurooppaan päähieronta rantautui Englannista käsin vuonna 1978, jolloin intialainen Narendra Mehta aloitti siellä vastaanottonsa. Hän kehitti ja harjoitti päähierontaa Intiassa oppimin menetelmin lisäten hierontaan kuuluviksi myös kaulan, hartiat ja kasvot sekä tehokkaat erikoistekniikat

Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut, jotkut jopa nukahtavat hieronnan aikana ja hoidon vaikutukset saattavat kestää jopa 24-36 tuntia sen jälkeen. Intialainen päähieronta kiihdyttää mm. aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti. Se vapauttaa pysähtynyttä energiaa ja auttaa kehoa toimimaan tasapainoisella tavalla. Koska sen virkistävät ja samaan aikaan rauhoittavat vaikutukset ovat moninaiset, sopii se kaikille!

Miten päähieronta vaikuttaa?

Intialainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy.

Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa nopeuttaen ja edistäen hiustenkasvua. Aktivoimalla silmien verenkiertoa silmien lihaksisto rentoutuu ja rauhoittuu, jolloin katse kirkastuu ja väsymys vähenee. Vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille paremmin happea. Se parantaa keskittymistä ja selkeyttää ajattelua sekä helpottaa henkistä väsymystä.

Hoidosta ovat saaneet apua myös lukuisat migreenistä kärsivät. Hieronta tulee tehdä migreenikohtauksen jälkeen. Apua saadaan myös stressitinnitukseen, poskiontelotulehduksiin, kuukautisia edeltävään turvotukseen ja kireyteen. Usein unen laatu myös paranee.

Intialaisen päähieronnan hinta:

hoidon kesto 30min- hinta 35€

 

 

massage2