Yhteystiedot

Kauneushoitola Darina, Helsinki Lauttasaari

Lauttasaarentie 18, 00200 Helsinki
Katso sijainti kartalta

Aukiolo

Sopimuksen mukaan joustavasti ma-pe klo. 8:30-21:00 ja La 10:00-17:00 (erityis sopimuksesta sunnuntaisin)
Ajat varattavissa ajanvarauksesta. Kalenterin ulkopuolisia sekä peruutusaikoja voi kysyä puhelimitse.

Ota yhteyttä

Puhelin: 040-9644324

Hierojallemme löytyy oma numero, josta hänett tavoittaa nopeammin. Mikäli asiasi siis koskee hierontaa, otathan yhteyttä suoraan hoitoa tekevälle henkilölle.

Jaana: 045-3414173


Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, vastaamme jätettyihin viesteihin heti hoitojen päätyttyä.
Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hoitojen peruutukset

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen varattua aikaa.Myöhemmin perutuista hoidoista veloitamme 50% hoidon hinnasta.Mikäli hoito jätetään perumatta eikä paikalle saavuta, veloitamme 100% hoidon hinnasta.

Peruutuksen voit tehdä soittamalla, jättämällä vastaajaan viestin,laittamalla sähköpostia tai kirjoittamalla tekstiviestin.

Paikoitus

Yrityksellämme on parkkipaikka liikkeemme edessä, joten meille voi saapua helposti myös autolla. Mikäli paikka on varattu,löytyy hoitolan lähiympäistöstä kiekkopaikkoja joihin voi myös parkkeerata asukastunnuksella.

Saapuminen metrolla

Lähin metropysäkki on Lauttiksessa. Poistu otavantien suuntaan, nouse liukuportaat ensin k-kaupan eteen. Nouse vielä toiset liukuportaat ja kävele suoraan. Käänny karkkikaupan kohdalta vasemmalle ja kävele ulos. Ulko-ovilta käänny oikealle ja jatka suoraan. Käveltyäsi n.200m suoraan olet perillä.

Yrityskäynnit ja ryhmät

Teemme myös yrityskäyntejä sekä tarjoamme ryhmille erilaisia iltoja (polttariporukat, asiakasillat, tyttöjenillat). Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Lahjakortit

Voit noutaa haluamallesi summalle tai hoidolle suunnatun lahjakortin toimipisteestämme Lauttasaaresta. Lahjakortin voit myös ostaa suoraan verkosta alla olevasta linkistä.
Lahjakortti

contact2

 

kuva2